Använd smarta företagstjänster för en smidig kontorsvardag

Har du nyligen startat företag och skaffat kontor? Då är du säkert redan nu medveten om att det krävs både underhåll och administration för att allt ska flyta på. Det är inte bara städning av lokalen det handlar om utan även andra inslag som växter, kaffemaskiner och påfyllning av kontorsmaterial.

Som tur är finns det smarta företagstjänster som gör just den här biten med att ha kontor mycket enklare. Häng med för att lära dig mer om Worky, som är en smidig tjänst att anlita på nätet.

Vad är Worky?

Det här är en verksamhet som går ut på att erbjuda tjänster som gör att du som företagare får mer tid till annat. Du får helt enkelt hjälp med vardagliga saker till kontoret som att fylla på kaffemaskinen, städa lokalen och vattna växter. Men du kan även anlita Worky för IT-service och allt om Worky hittar du på deras hemsida där du även smidigt tar kontakt med företaget. Worky fokuserar på att erbjuda flexibla lösningar, vilket bland annat innebär smidig kontakt via videomöte online. Du kan alltså utan krångel få hjälp att hålla ordning och reda på kontoret.

Vad erbjuder Worky?

Områdena är många när det gäller Workys utbud av företagstjänster. Bredden är också Workys starka sida som gör att deras företagstjänster sticker ut från mängden. Här får du hjälp med klassiska kontorssysslor lika väl som du kan anlita Worky för IT-service och konsultation eller postservice. Du kan till och med få en egen vaktmästare om du så önskar.

Varför ska du välja Worky?

Du får mer tid till det du faktiskt vill ägna dagen åt, det vill säga din egen verksamhet. Skötsel och underhåll av kontor kräver både tid och resurser, vilket du alltså sparar in på när du anlitar Worky. Dessutom är deras företagstjänster av hög kvalitet och du får ett modernt och funktionellt kontor utan att det på något sätt är komplicerat.