Därför är en kaffemaskin ett bra val

Gott kaffe på arbetsplatsen spelar större roll än många tror. Det bidrar till en bättre arbetsmiljö och trivsel. Genom att hyra en kaffemaskin kan medarbetarna alltid få gott kaffe varje dag.

Att det finns gott kaffe till medarbetarna på arbetsplatsen är i princip obligatoriskt. Gott kaffe ökar nämligen medarbetarnas välbefinnande och arbetsprestationen stärks. Att välja en kaffemaskin till fikarummet är ett bra alternativ som ger gott kaffe varje gång. Om du vill hyra en kaffemaskin ska du kolla in SweetCoffee som kan leverera gott kaffe utan krångliga avtal. De har en kaffelösning för alla behov. Om du vill ha en speciell smak på kaffet kan de ställa in maskinen efter önskemål. Företag har ofta olika preferenser på hur kaffe ska smaka. Med en kaffemaskin är det möjligt att få precis den smak som önskas, vilket är svårt med en kaffebryggare. En annan fördel med att hyra är att kaffemaskinen underhålls av uthyraren som också levererar kaffebönorna.

“Och just rädslan för svagt kaffe verkar överlag vara stor i Sverige.” Läs mer här

Kaffe spelar roll för trivseln på arbetsplatsen

Ett problem med kaffebryggare är att ingen vill dricka kaffe som stått länge. När det finns en kaffemaskin blir kaffesvinet mindre. Dessutom är det en konst att brygga bra kaffe. Kaffe är för många medarbetare en ritual på arbetsplatsen och spelar en viktig roll. Det finns många fördelar med att servera gott kaffe till personalen, det är helt enkelt en investering i arbetsmiljön och trivseln. Tänk på att placera kaffemaskinen på ett ställe som är trevligt och bjuder in till gemenskap. Att kaffet är kostnadsfritt för personalen är också en fin gest.