Välj Uppsala för jobbkonferensen

Gemensamma upplevelser och teambuilding är viktigt för företagens personal. En konferens erbjuder ofta stora möjligheter till gemensamma upplevelser. För ett rikt utbud av kultur och nöjen är det ofta uppskattat att förlägga eventet till större städer.

Konferenser samlar de anställda för gemenskap och samarbete. Utöver arbetet kan denna form av event även ge möjlighet till kulturupplevelser och shopping. Oavsett om de anställda bor i Uppsala eller reser in utifrån finns möjligheter att övernatta. Att bokas in på ett fyrstjärnigt hotell med bra service är dessutom mycket uppskattat. Uppsala är en av Sveriges charmigaste städer och är lagom stort att utforska under några dagar. En kick-off med företaget kan kompletteras med tid för sightseeing tillsammans eller på egen hand. Den äldre stadskärnan bjuder på en rik historia samtidigt som de moderna kvarteren innehåller ett rikt utbud av restauranger och butiker. Oavsett hur företaget vill aktivera deltagarna finns något som passar.

Kultur

Uppsala är rikt på historia såväl som kultur. Olika stadsvandringar visar upp vitt skilda upplevelser. Museer bjuder på historia och konst där stora investeringar görs för utveckling av Uppsalas konstmuseum. Domkyrkan, Slottet och Carolina Rediviva är klassiska sevärdheter som drar många besökare. Botaniska trädgårdar erbjuder vackra omgivningar under sommarhalvåret och Linnés Hammarby bjuder in besökarna i hans hem och arbete. De gamla ångloksdrivna tågen Lännakatten bjuder på en annorlunda upplevelse. Utanför stan finns Gustav Vasas slottsruiner och medeltidsborgen Wiks Slott. För tidig bokning finns även uppsättningar av teater och konserter. Uppsala har dessutom ett rikt utbud av restauranger och pubar, samt ett aktivt nattliv.

Aktiviteter för större grupper

Padel,Player,Playing,A,Match,In,The,OpenOavsett vilka önskemål företaget har för att aktivera sina anställda finns ett stort utbud av evenemang för teambuilding, kick-off och gemensamma aktiviteter. Att kunna slappna av och skratta tillsammans bidrar ofta till återhämtning från stress. Vissa aktiviteter kräver lite mer av deltagarna, andra passar för kortare pauser i arbetet. För de äventyrliga finns takvandringar på Uppsala Slott, äventyrsbanan i Fjällnora, kanotpaddling, vintersport och femkamper. Elite Hotel har inlett ett samarbete med Svenska Padelförbundet där aktiva inom föreningen får ta del av hotellkedjans verksamheter. Vid kortare kurser får deltagarna får testa på målning, smakprovning eller tillverkning av chokladpraliner. Kluriga tankenötter knäcks i problemlösande aktiviteter eller frågesporter. För grupper som helst aktiveras i konferenslokalerna finns mordgåtor och kodbaserade utmaningar. Uppsala erbjuder även klassiker som bowling, golf och gokart.