Bli företagare utan krångel

Om du har en specialkunskap, något du verkligen brinner för och vet att du är bra på så har du säkert funderat på att starta företag. Kanske har du redan fått förfrågningar om att ställa dina expertkunskaper till förfogande någonstans? Men så är det ju sådant där som fakturor, redovisning och skatter som verkar så krångligt och kanske gör att du tvekar, men det behöver du inte göra!

Visserligen ska regeringen modernisera bokföringslagen och enligt näringsminister Ibrahim Baylan

Identifiera vilka konkreta problem som är de största tillväxthindren för de små företagen, och vilka förenklingar regeringen kan genomföra som skulle hjälpa dem mest.
Så tar det tid innan det blir någon förändring som märks.

Fakturera utan att ha företag

Genom att fakturera utan företag med Cool Company kan vem som helst börja sälja sin tid och sina tjänster utan krångel. Som egenanställd kan du välja hur mycket du vill jobba och ägna tiden åt det just du är bra på, du hittar kunder och förhandlar om priset, gör jobbet och låter sedan Cool Company sköta resten och betala ut lönen till dig. Enkelt och smart.

Frilansa som anställd

Du blir anställd hos Cool Company men måste själv marknadsföra dig så du hittar kunder. Du kan välja att frilansa några timmar då och då eller köra på heltid. Oavsett hur mycket du jobbar så tar Cool Company hand om det administrativa utan att det kostar något mer än en viss procent på fakturorna. Resten betalas ut som lön till dig efter vanligt avdrag för skatt. Du är försäkrad genom Cool Company.

Kom igång direkt

Det är lätt att komma igång och det kostar ingenting. Skapa ditt konto direkt, börja frilansa och sälja din expertkunskap till de som behöver den.